Welkom bij Wagemakerskoffie: To-Go Bekers voor Onderweg Genieten

Onze Vinkeveense to-go bekers zijn ontworpen om jouw favoriete koffie- en theemomenten met je mee te nemen, waar het leven je ook brengt. We begrijpen de behoefte aan gemak en kwaliteit, en onze herbruikbare to go bekers combineren beide elementen om je een naadloze en smaakvolle ervaring te bieden. Wil je ook nog een lekkere koffie erbij klik dan hier !

Duurzaamheid in Elke Slok:

Bij Wagemakerskoffie streven we naar duurzaamheid in elk aspect van ons aanbod. Onze Vinkeveense to-go bekers zijn ontworpen met het milieu in gedachten. Herbruikbaar en milieuvriendelijk, dragen ze bij aan het verminderen van wegwerpafval, terwijl ze tegelijkertijd de beste drinkervaring bieden. De bekers van e coffe cup zijn zelfs gemaakt van maiszetmeel en rietsuiker hoe duurzaam wil je het hebben.

Een Assortiment voor Elk Verlangen:

Of je nu een fan bent van een stevige espresso of een weelderige groene thee van Sophie&Philou, onze to-go bekers zijn er in verschillende maten en stijlen, afgestemd op jouw behoeften. Van klassiek tot modern, van minimalistisch tot kleurrijk, we hebben een assortiment dat past bij elke smaak en voorkeur. Bekijk hieronder het online assoritment.  

Wetgeving:

Vanaf 1 januari 2024 is het zover de nieuwe wetgeving over de (to go) bekers bereid u goed voor, en voorkom boetes. 

Is er iets waar we u mee kunnen helpen? info@wagemakerskoffie.nl

 

HEEFT U NOG VRAGEN? WIJ ZIJN ER VOOR U ! NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!