• Webshop
  • Koffie
  • Thee
  • Cadeaupakketten

Onze klassieke theezakjes streven naar uitmuntendheid in elk kopje en delen dezelfde normen als onze losse theesoorten, alleen in een andere vorm. Van klassiekers zoals Assam en Darjeeling tot exclusieve Newby-melanges zoals Earl Green en Rooibos Orange, er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Het ethische theepartnerschap Newby is lid van het Ethical Tea Partnership, een wereldwijde organisatie zonder winstoogmerk die zich inzet voor het verbeteren van de levens en het milieu van theewerkers over de hele wereld. We delen de doelstellingen van het ETP om de theeproductie beter, eerlijker en milieuvriendelijker te maken.

 

Verpakking:

De milieu-impact van onze verpakkingen is een gebied dat we blijven onderzoeken en ontwikkelen. Newby theezakjes zijn gecertificeerd als biologisch afbreekbaar, gemaakt van houtpulp en abaca. Onze Silken Pyramid-tassen zijn gemaakt van maïszetmeel.

Als bedrijf dat sociale verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, zullen we onze processen blijven verfijnen en nieuwe manieren zoeken om te voldoen aan de milieunormen.l.

 

 

 De thee collectie van Leeff is geïnspireerd op de momenten die er echt toe doen. We hebben zorgvuldig een reeks unieke melanges van hoogwaardige thee met een geweldige geur en smaak geselecteerd. De thee is per portie verpakt in een biologisch afbreekbaar theezakje. Zo geniet je van de kwaliteit van losse thee, maar dan makkelijk in gebruik. Verpakt per 20 zakjes in een prachtige koker waarin de thee geurend vers blijft. Een mooi cadeau om iemand mee te verrassen of om zelf van te genieten. Gebundeld in duurzame kartonnen verpakkingen.