• Koffie vinkeveen,
  • Thee vinkeveen
  • Koffiebonen
  • Cadeau Vinkeveen

Altijd unieke blends van verse thee in huis:

Wij kopen onze Thee direct in bij de beste theeplantages in Kenia en Sri Lanka. Met onze theeboeren bedenken wij unieke thee blends die je niet in de supermarkt vindt.

 

Voel je goed over jouw kop thee:

Theezakjes smaken zoveel beter als je weet dat het met respect voor de boeren is gemaakt. Daarom zorgen wij goed voor die van ons. Dat gaat verder dan enkel fairtrade thee, dit is een fairchain beweging.

Fair(trade) maar dan nog beter:

De hele keten van theeplantage naar de keukentafel van de theedrinker is lang. Veel te lang, als je het ons vraagt. Dat zorgt er namelijk voor dat er allerlei partijen aan moeten verdienen, waardoor er minder geld overblijft voor de boeren. En als die thee dan eenmaal bij je thuis is, is die lang niet meer zo vers. Dat moet anders kunnen, dachten wij.

 

Fairchain:

Door direct in te kopen, te blenden en te verpakken in productielanden kan je pas echt waarde toevoegen. Hierdoor betalen wij tot 6x meer dan wanneer we enkel bulk thee zouden importeren. Van fair trade naar fair chain! Zo weten we zeker dat jij een superverse kop thee kunt zetten, mét een goed gevoel over hoe die thee bij jou gekomen is.

 

Smaken:

Bij Frank kun je verschillende soorten cafeïnevrije thee of theïnevrije soorten thee bestellen. Denk bijvoorbeeld aan onze kruidige krachtpatser Super Spice. Of onze heerlijke, van nature zoete Fennel Digest. Of de favoriet Herbal Boost, boordevol ginger en lemon. En heb je een opkikker nodig? Kies dan voor de Green Energy, pure groene thee handig verpakt in onze plasticvrije theezakjes. 

 

Groothandel:

Bestel nu zakelijk en ontvang jouw eigen inlog en aangepaste prijzen. Neem contact met ons op via info@wagemakerskoffie.nl.

 

Gr Victor zoon van Frank T: 0648747408 E: info@wagemakerskoffie.nl