• Webshop
  • Koffie
  • Thee
  • Cadeaupakketten

Wagemakerskoffie is een uiterst gebalanceerde koffie met hinten van chocolade en gedroogd fruit.

De smaken zijn prachtig in balans en het kleine bittertje begeleidt de lichte aardse tonen van romige, donkere chocolade. De krachtige aroma, smeuïge body en de frisheid van het gedroogde fruit geven u de allermooiste mooiste koffiebeleving want deze heerlijke bonen zijn gebrand om te genieten. 

 

Hoe zorgen we dat de boer een eerlijke prijs krijgt? Dat doen we door naar het land van herkomst te vliegen en te praten met de boeren over wat zij nodig denken te hebben. Bij meer dan 2000 verkochten kilo zakken willen we naar de koffie plantage gaan met een extratje voor de boer en samen met hem/haar kijken wat zij nog meer nodig hebben om een goed en gelukkig bestaan op te bouwen.

Wij streven naar de duurzaamste koffie, hoe meer koffie wij verkopen hoe meer wij verduurzamen en hoe meer impact we kunnen maken

 

Onze oorsprong vindt plaats in Rijen en Vinkeveen

 

Hoe bouwen we nu dit House of Lightwave? Samen met partners willen we een stichting opzetten die dan valt onder de goede doelen sector, vanuit die goede doelen sector weten we dat het geld wat hierin zit goed gewaarborgd blijft, deze afspraken willen we vastleggen in een status 

Graag willen wij extra benadrukken en wat goed is om te weten dat Wagemakerskoffie een commerciël bedrijf is die een missie heeft en het House of Ligthwave een stichting wordt die los van elkaar staan , maar wordt opgericht door de eigenaar van wagemakerskoffie.

 

Wij reserveren geen bedragen voor onze mvo missie, wij sturen onze mvo missie vanuit ons hart en dat doen we met veel toewijding liefde en aandacht. 
Mocht u hier toch vragen over hebben voel u vrij om contact met ons op te nemen.