
Zo maak je het
- Breng water aan de kook in een waterkoker naar keuze . ...
- Doe de losse thee mango kokos in een filterzakje en laat de thee ongeveer 4 minuten trekken.
- Voeg een paar schijfjes citroen toe en je favoriete smaakmakers zoals een paar takjes munt, citroen, mango en/of verse gember.
- Meng dit met heerlijke honing of suikersiroop maar hij is ook heerlijke zonder deze ingrediënten.
- Laat de ijsthee afkoelen in de koelkast.
Ingrediënten:
- 20 Gram Mango kokos thee
- 10 ijsblokjes
- Citroen, mango en/of Munt
Wil je de mango kokos thee bestellen klik dan hier!
Ingredienten:
- 1 Kopje koffie Wagemakerskoffie
- 90 ML Water
- 1 1/2 Theelepel Kristal Suiker
- 5 Ijsblokjes
- 40 ML Volle biologische melk
- 10 CL Likeur 43
Bereidingswijze:
1: Zet de Wagemakerskoffie. Voeg de suiker toe, roer door en laat iets afkoelen.
2: Doe de ijsblokjes in het glas en schenk de koffie, Likeur 43 en vervolgens de melk erbij. Roer door en serveer hem op een unieke eigen manier.

We beginnen met een heerlijk koffierecept waarbij is gekozen om de koffie te combineren met heerlijke sinaasappel en chocolade. Hierdoor ontstaat een unieke en verrassende smaak die voor de perfecte start en beleving van de dag.
De ingrediënten en producten voor 1 kopje van deze heerlijke sinaasappelkoffie zijn:
- 8 gram suiker
- 1/2 sinaasappel
- 1 eetlepel Bols sinaasappellikeur
- 1 kop koffie
- Slagroom
- Chocoladesaus
Bereidingswijze
- Rasp de schil van de halve sinaasappel leg deze apart.
- Pers de halve sinaasappel uit en vang het sap op in een glaszuivere
- Pak een mooi luxe glas en verdeel onderin wat heerlijke chocoladesaus. Schenk de warme wagemakers koffie hier vervolgens overheen.
- Voeg hier de suiker, likeur en het verse sap van de sinaasappel aan toe.
- Spuit nu een dot slagroom op de koffie.
- Garneer de koffie af met de geraspte sinaasappelschil en geef er een mooie eigen touch aan.
Tip: Geen liefhebber van de combinatie van koffie, chocolade en sinaasappel? Laat de chocoladesaus weg! koffie is zo nog even lekker!
