• Koffie
  • Thee
  • Cadeau
  • Sinterklaas
  • Kerst


Over ons:

Ontdek de kracht van impactvol ondernemen met Wagemakers Koffie, Thee en Cadeau. Bij Wagemakers geloven we dat bedrijven een positieve impact kunnen hebben op mens en milieu, en daarom streven we ernaar om een verschil te maken met onze heerlijke producten en impact volle diensten. De koffie moet niet alleen een goed verhaal hebben iedereen in de keten moet eerlijk, liefdevol en met respect behandeld worden. 

Oorsprong:

Onze koffie wordt met zorg geselecteerd uit de beste koffieregio’s in Brazilië 🇧🇷 en bestaat uit 60% Arabica en 40% Robusta bonen. We willen graag samenwerken met lokale boeren en producenten die duurzame landbouwpraktijken en eerlijke handel ondersteunen. Door te kiezen voor onze producten, draag je bij aan het verbeteren van de levensomstandigheden van boeren en hun gemeenschappen. We reizen graag af naar Oeganda, Costa Rica en Brazilië maar daarover later meer.

 

Duurzaamheid:

Maar onze impact beperkt zich niet alleen tot de oorsprong van onze producten. Bij Wagemakers streven we naar duurzaamheid in elke stap van ons bedrijfsproces. We streven naar energie-efficiëntie in onze faciliteiten, minimaliseren ons waterverbruik en werken aan het verminderen van afval en CO2-uitstoot. Zo streven we ernaar om een positieve ecologische voetafdruk achter te laten.

 

Sociaal ondernemen:

Daarnaast geloven we in het belang van sociaal ondernemerschap. We streven ernaar om kansen te creëren voor mensen met bijvoorbeeld een afstand tot de arbeidsmarkt. Door samen te werken met sociale ondernemingen, werkplaatsen en organisaties, bieden we waardevolle werkervaring en kansen voor persoonlijke groei. Op deze manier dragen we bij aan een inclusieve en rechtvaardige samenleving.

Onze missie's zijn tevens speciaal gericht op kinderen en de dromen van deze kinderen, wij willen investeren om juist kinderen te laten geloven in hun dromen.

 

Sociaal cadeautje:

Naast koffie en thee bieden we ook een breed scala aan cadeauartikelen die met zorg zijn geselecteerd. Van handgemaakte producten tot prachtige cadeaupakketten, elk cadeau draagt bij aan een positieve impact. Of het nu gaat om een zakelijk geschenk of een persoonlijk gebaar, onze cadeauartikelen brengen vreugde en ondersteunen tegelijkertijd ethische en duurzame productie.

Met Wagemakers Koffie, Thee en Cadeau kun je genieten van hoogwaardige producten terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld. Elk kopje koffie of thee en elk cadeau dat je koopt, heeft de kracht om positieve verandering teweeg te brengen. Kies voor impactvol ondernemen en maak een verschil met Wagemakers.

 

Samen sterk:

Omdat we transparantie hoog in het vaandel hebben staan, hebben we besloten de communicatie/missie met betrekking tot alles wat te maken heeft met het “House of Lightwave” niet meer uit te dragen met Wagemakerskoffie. Dit blijft de persoonlijke missie van de eigenaar maar die staat wel compleet los van Wagemakerskoffie. 

 

Grootste Droom:

Onze grootse is en blijft kinderen te laten geloven in hun dromen hierbij betrekken we graag het onderwijs  (Vooral in moeilijkere tijden)❤️ Nieuwsgierig? neem contact met ons op info@wagemakerskoffie.nl

 

Mochten er vragen zijn, aarzel dan niet en neem contact met ons op via info@wagemakerskoffie.nl.

Met hartelijke groet,

Victor Wagemakers

E: info@wagemakerskoffie.nl

T: 0648747408