• Webshop
  • Koffie
  • Thee
  • Cadeaupakketten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen:

 

Een kop heerlijke koffie staat voor gezelligheid met elkaar, je voelt je veilig en vertrouwd. Een familiegevoel pur sang.

Maar voor veel boeren die ervoor zorgen dat wij deze koffie kunnen drinken geldt dit niet. Zij voelen zich niet veilig en verdienen met hun harde werken nog geen € 0,50 per dag.  

Daar moet verandering in komen! Wij geloven niet alleen dat we lekkere koffie kunnen verkopen en jouw dag speciaal kunnen maken met die kop koffie.

We geloven dat we ook de toekomst van de koffieboeren met hun families en kinderen én de toekomst van gepeste kinderen beter en mooier kunnen maken. 

Onze droom is om kinderen die gepest worden en de koffieboeren met hun kinderen weer te laten geloven in hun dromen. Door te zorgen dat de kwaliteit van leven beter wordt voor de boeren. Dat doen we door commercie te combineren met impact.  

 

Hoe zorgen we dat de boer een eerlijke prijs krijgt? Dat doen we door naar het land van herkomst te vliegen en te praten met de boeren over wat zij nodig denken te hebben. Bij meer dan 2000 verkochten kilo zakken willen we naar de koffie plantage gaan met een extratje voor de boer en samen met hem/haar kijken wat zij nog meer nodig hebben om een goed en gelukkig bestaan op te bouwen.

 

Zo kunnen we samen de wereld steeds een beetje mooier maken. Help je mee, gewoon door onze koffie te drinken?