Welkom bij Koffie in Den Bosch!

Ontdek de verrukkelijke wereld van koffie bij ons in het hart van Den Bosch. Bij ons draait alles om passie voor kwaliteit, ambacht en een onvergetelijke koffie-ervaring.

 

Dompel je onder in onze wereld van smaken:

Verse Brandingen: Onze bonen worden zorgvuldig geselecteerd en vers gebrand om de rijkdom van elke boon tot leven te brengen. Van subtiele aroma's tot krachtige smaken, we bieden een scala aan verfijnde koffievarianten.

 

Ambachtelijke Bereiding: Onze barista's zijn ware vakmensen die elke kop koffie met liefde bereiden. Of je nu kiest voor een klassieke espresso, een romige cappuccino of een verfrissende cold brew, elke slok vertelt een verhaal van vakmanschap.

 

Gezellige Sfeer: Stap binnen in onze warme, uitnodigende ruimte en geniet van de gezelligheid van Den Bosch. Of je nu alleen bent en wilt ontspannen met een boek, of in goed gezelschap wilt genieten van een heerlijke koffie, bij ons voel je je direct thuis.

 

Exclusieve Evenementen: Ontdek meer over koffie tijdens onze exclusieve evenementen en workshops. Leer over de oorsprong van koffiebonen, verbeter je barista-vaardigheden of geniet simpelweg van proeverijen om nieuwe smaken te ontdekken.

Bij Koffie in Den Bosch streven we naar perfectie in elke kop die we schenken. Kom langs en ervaar zelf de passie en toewijding die we hebben voor het ambacht van koffie.

 

Laat ons je verwennen met de perfecte kop koffie in Den Bosch!

Neem contact met ons op!  info@wagemakerskoffie.nl

Gratis Montage

WMF 1300S De luxe

€ 14.995,00
Gratis Montage

WMF 1300S De luxe

€ 14.995,00

Ontdek de WMF 1300 bij Wagemakers Koffie, de belichaming van perfectie en innovatie in de wereld van koffiemachines. Met een elegante uitstraling en ongeëvenaarde functionaliteit is de WMF 1300 ontworpen om koffieliefhebbers te verrassen met elke zet.

Deze geavanceerde machine biedt een breed scala aan mogelijkheden: van heerlijke espresso's en romige cappuccino's tot fluweelzachte lattes. Dankzij de geavanceerde technologie en intuïtieve bediening is het creëren van jouw favoriete koffiedrank moeiteloos.

De WMF 1300 levert consistent hoogwaardige koffie, elke keer weer. Met precisie en snelheid zet hij perfect gebalanceerde kopjes koffie, waardoor elke slok een genot is. Deze machine is niet alleen een aanwinst voor thuis, maar ook voor kantoren en horecagelegenheden die streven naar uitmuntende kwaliteit en een verfijnde koffie-ervaring.

Laat de WMF 1300 bij Wagemakers Koffie je begeleiden naar een wereld van koffiegenot, waar perfectie en smaak samenkomen in elke kop.

Inhoud:

1x WMF 1300 S koffie apparaat

1x Vaste wateraansluitings set (03.1398.6001) inclusief WMF AquaProtect waterfilter

2x Pootjes (artikel 03.1999.3001)

1x Decentrale heetwater uitloop incl. Basic Steam

1Melkkoeler 03.9190.0003 afsluitbaar (3,5 liter)

8 zakken wagemakerskoffie bonen + Inclusief montage in nederland 

De koper verklaart de installatievoorschriften, plaatsingsgegevens, de Algemene Verkoopvoorwaarden en de lopende Garantie- en Inruilvoorwaardenvan SEB Professional Nederland B.V. in ontvangst te hebben genomen en te accepteren.

De koper is verantwoordelijk om de installatievoorzieningen in orde te hebben vóór de plaatsingsdatum. Is dit niet in orde worden er nieuwe kosten in rekening gebracht betreft de installatie.

 

Voor elke koffiemachine die u bij Wagemakerskoffie besteld bieden naar wens een onderhoudscontract aan, hieronder kunt u een keuze maken naar wens

Onderhoudscontract €0 per jaar

- 24/7 Storingsdienst

- Onderdelen op nacalculatie

- Persoonlijke advies 

- Voorrijkosten op nacalculatie

- Personeelskosten op nacalculatie

 

 

 

 

 

In dit pakket heeft u dus geen vaste kosten maar heeft u wel de kosten als iets kapot gaat en de kosten van het jaarlijks onderhoud.

Onderhoudscontract €695 per jaar

- 24/7 Storingsdienst

- Gratis onderdelen

- Persoonlijke advies 

- Voorrijkosten 

- Personeelskosten 

 

 

 

 

 

Dit pakket wordt aangeboden bij afname van 400 kilo per jaar.

In dit pakket heeft u dus geen enkele kosten meer de komende jaren. Let op alleen bij normaal gebruik van de machine.

Onderhoudscontract €895 per jaar

- 24/7 Storingsdienst

- Gratis onderdelen

- Persoonlijke advies 

- Voorrijkosten

- Personeelskosten

- Persoonlijke online services pagina

- Eigen Logo op Scherm 

- Eventuele updates over ontwikkelingen en kosten besparingen.

 

Dit pakket wordt aangeboden bij afname van 500 kilo of meer per jaar.

In dit pakket heeft u dus geen enkele kosten meer de komende jaren. Let op alleen bij normaal gebruik van de machine.

ETNA Catalog NL 2023
PDF – 3,8 MB 12 downloads
Nl Productsheet Milkbase Connected Compact
PDF – 452,2 KB 13 downloads
1 NL Productsheet Dorado Espresso Medium
PDF – 749,4 KB 11 downloads
1 NL Productsheet ETNA Dorado Premium 10 Large
PDF – 759,5 KB 11 downloads

Welke koffiemachine is nou de beste?

Over welke koffiemachine nou de beste verschillen de verhalen. Wat wij adviseren is om naar het volgende te kijken

 

Stap 1: Vragen

- Hoeveel medewerkers heeft u op kantoor?

- Hoveel koffie drinken deze medewerkers? 

- Hoeveel kilo koffie per jaar of per maand drinken u medewerkers koffie? 

- Wordt er meer koffie of meer thee gedronken? u kunt deze standen vaak opvragen bij u huidige koffieleverancier.

 

Stap2: Koffiemachine + onderhoud

- Wat voor machine zou u graag willen? waar moet deze aan voldoen?

- Wilt u graag een all inn servicecontract voor het onderhoud of wilt u graag dat er alleen iemand komt als er en storing is?

Wij adviseren bijna altijd een all in contract want dan heeft u de komende 4 jaar geen omkijken en/of kosten aan u apparaat bij ons dan teminste.

- Neem contact op met 2 of 3 koffie leveranciers en vraag een advies en een offerte aan.

- Elke koffie leverancier zal zijn of haar producten promoten maar kijk ook naar de service die ze bieden. Want vaak wilt u er ook nog koffiebonen bij en dan heeft u veel meer mogeliijkheden


Stap3: Koffie + Bijproducten

Vraag wat proefproducten op bij 2 of 3 koffielevernaciers en laat u medewerkers testen  (Zie zijn tenslotte de gene die de koffie het meeste drinken

- Vraag de kilo prijs van de koffie op (Meestal krijgt u korting als u zich meerdere jaren aan de leverancier bindt)

- Vraag de prijslijst op van de bijproducten zoals toppings (Cacao -Melk) Deze kunnen sterk verschillen per koffie leverancier en uiteindelijk de koffie prijs indirect duurder maken.

- Vraag ook naar wat de verzendkosten zijn per levering 

 

Stap4: Offerte Akkoord

- Heeft u een goed gevoel bij het gehele proces teken de offerte of laat er iemand naar kijken die er verstand van heeft.

 

Al met al is dit weer een flinke waslijst waar u naar moet kijken en vaak heeft helemaal geen zin daarin wij adviseren u graag ook al heeft u geen intresse in onze koffie of machine dan kunnen we u nog steeds gratis/vrijblevend advies geven want samen maken we de wereld tenslotte een beetje mooier. Stuur een mail naar info@wagemakerskoffie.nl

Wat kost jullie Wagemakerskoffie?

Onze online advies verkoopprijs is €24.95 dit telt bijvoorbeeld als u 1 zak koffie koopt.

Maar u als bedrijf neemt vaak veel meer af als 1 zak koffie daarom hebben we al vanaf 1 doos een speciaal tarief voor u, waardoor u een veel scherper voorstel kan krijgen. 

Mail ons gerust voor de mogelijkheden: info@wagemakerskoffie.nl

Hoeveel kopjes gaan er uit 1 kilo koffie?

Gemiddeld is dit tussen de 6 en 8 gram afhankelijk van de afstelling als u dit terugrekent zijn dit gemiddeld 125 kopjes per kilo. 

Bij ons worden de koffiemachines helemaal naar u wens afgesteld u hoeft verder nergens meer over na te denken stuur een mail naar: info@wagemakerskoffie.nl en we maken graag een vrijblijvend voorstel voor u.

Koffiemachine op kantoor of op school?

Koffie op kantoor en op school wordt vaak gezien als essensiele nootzaak voor u medewerkers. Laat u daarom goed adviseren over de mogelijkeden u kunt bijvoorbeed:

* Koffiemachines Kopen

* Koffiemachines Huren

* Koffie machines cadeau krijgen als u dit bijvoorbeeld combineert met koffiebonen.

 

De mogelijkheden zijn onteindig laat u daarom goed adviseren stuur ons een mail en we geven u vrijblijvend advies: info@wagemakerskoffie.nl

Hoe moet je onze koffie bewaren?

Net als veel andere natuurproducten is koffie ook zon product die met zorg en aandacht bewaard moet blijven. Gooi dus nooit zomaar de koffie open in de kast of vul ook niet het apparaat tot de top met koffiebonen dit heeft altijd resultaat op de kwaliteit van elke koffie.

Wij advisren dan ook om onze koffie afegsloten droog en donker te bewaren. Doe bijvoorbeeld als er nog een beetje bonen in de zak zitten dit in een afgesloten pot zo blijft de kwaliteit beter geborgd en kunt u zelf beter genieten van een heerlijke kop koffie.

Wie heeft koffie uitgevonden op deze wereld?

Er heersen diverse verhalen over het onstaan van koffie/

In ethiopie heerst het verhaal van Kaldi die als geitenherder rondtrok. Een van zijn geiten aten de rode bessen en werden zo enorm actief van de Cafeïne dat dit hem trikerde om dit eens verder te onderzoeken want ze sliepen er zelfs niet van.

 

Kaldi vertelde dit aan een klooster waarna ze dit onderzochten en er zelfs een drankje van maakte, genaamd koffie.

Wordt koffie drap hergebruikt?

Ja zeker er bestaan tal van oplossingen om koffie te hergebruiken.

We hebben zelfs een cadeauservice met zonnebrillen bekers en nog veel meer die van koffiedrap gemaakt worden een 2de leven en ook nog beter voor de natuur wie wil dat nou niet.

 

Wilt u de mogelijkheden bespreken om bijvoorbeeld deze bekers en/of zonnebrillen te ontvangen stuur ons gerust een mail: info@wagemakerskoffie.nl of bekijk onze cadeauservice Cadeaupakketten

Is koffie gezond voor je?

Er wordt oprecht veel onderzoek gedaan naar de effecten die koffie heeft op de gezondheid. Koffie kun je prima drinken mits je het wel met maten drinkt. Heel de dag 1 zelfde product drinken, danwel in diverse varinaten kan nooit goed zijn.

 

Drink dus lekker u kop koffie maar drink met mate.

Wat doet Cafeïne?

Van nature komt Cafeinne voor in verschillende producten zoals koffie, thee en onze heerlijke chocolade en geeft opwekkende werking voor jou als mens. 

Cafeïne houdt ons natuurlijk ook wakker bij de ene wat meer en bij de andere wat meer. 

Koffie op kantoor is daarom ook zeker aan te raden aangezien onze koffie u scherp houdt en er intens genoten kan worden draagt dit ook weer bij aan het werkgeluk van u medewerkers.

Welke landen produceren de meeste koffie?

De meeste koffie wordt verbouwd boeven de evenaar, hier is een perfect klimaat voor de koffieboon op zich te ontplooien. In Brazielle wordt er onwijs veel machinale koffie verbouwd en verkocht maar ook in Indonesche en costa rica wordt bijvoorbeeld koffie verbouwd. Bij Wagemakerskoffie willen we echt het verschil maken door in de toekomst ook af te reizen naar deze boeren en te kijken of we een beter leven kunnen crieeeren voor de boer en hun gezinnen.