• Webshop
  • Koffie
  • Thee
  • Cadeaupakketten

Victor Wagemakers - Founder - WagemakersKoffie

"Als echte koffieliefhebber drink ik het liefst 's avonds om acht uur een heerlijke bak koffie samen met mij vrouw.

Als eigenaar van WagemakersKoffie wilde ik een bedrijf beginnen met een missie en daarmee het maatschappelijke verschil maken.

 

Familie Wagemakers:

De geschiedenis van de familie Wagemakers begint in Rijen. dat is de plek waar ik mij eerste kopje koffie leerde drinken. Inmiddels woon ik met mij verloofde en onze 2 dochters in Vinkeveen maar liggen mijn roots nog altijd in Rijen. 
Mijn ideale dag begint met een heerlijke koffie.

Wagemakerskoffie is een koffie voor de echte liefhebber waarin aandacht en ambacht zoals dat bij Familie Wagemakers bekent al 100 jaar bekent staat.


Met warme groet,

Victor Wagemakers 

Founder Wagemakerskoffie

 

MVO

De Een kop heerlijke koffie dat staat voor gezzeligheid met elkaar, je voelt je veilig en vertrouwt een familie gevoel puur sang.

Maar voor veel boeren geld dit niet. Zij voelen zich niet veilig en verdienen nog geen €0,50 per dag en daar moet verandering in komen. Ik geloof niet dat we alleen lekkere koffie kunnen verkopen en jouw dag speciaal kunnen maken met een kop koffie.

Ik geloof juist dat we ook de toekomst van gepeste kinderen, boeren met hun familie en kinderen mooier kunnen maken. 

Mijn droom is om kinderen die gepest worden en boeren met hun kinderen te laten geloven in hun droom. Te zorgen dat de kwaliteit van leven beter wordt dat doen we door Commercie te combineren met impact zo dat we samen de wereld een beetje mooier maken.

Heb je vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met mij op.


Met (H)eerlijke  Groet

Victor Wagemakers
T:06484747408

E: info@wagemakerskoffie.nl