• Webshop
  • Koffie
  • Thee
  • Cadeaupakketten

Week Tegen het pesten!

Gepubliceerd op 23 september 2022 om 13:53

Aanstaande maandag is de landelijke week tegen het pesten van maandag 26 setpember tm vrijdag 30 september.

In deze week staat het pesten centraal.  Maar wat is nou pesten? of hoe blijf je nou geloven in je dromen?.

 

In onderstaande missie leg ik graag uit hoe ik dit voor me zie in me grootse droom!

 

Stichting House of Ligthwave:

Onze allergrootste droom is het bouwen van het wonderlijk en inspirerende "House of Lightwave" het allereerste huis ter wereld te bouwen waarin kinderen terecht kunnen die gepest worden vanuit verschillende ruimtes worden zij op een magische en manier geinspireerd en lopen ze hopelijk naar buiten met hun droom onder de armen zo dat ze de wereld weer aan kunnen. Help je mee, gewoon door onze koffie te drinken?

 

Hoe is het idee ontstaan:?

In 2019 bracht eigenaar Victor zijn dochter naar school en wat het ze het naar haar zin!. Maar helaas telt dit niet voor iedereen. De broer van Victor maakte helaas in 2005 een einde aan zijn leven naar een heftig pestverleden. De combinatie van het plezier van zijn dochter en het verdriet van zijn broer heeft hij om gezet in een missie. Het aller eerste huis ter wereld te bouwen om gepeste kinderen te helpen vanuit het “House of Lightwave” genoemd naar de naam van de Drive in show van zijn broer Gerard.

 

 

Hoe bouwen we nu dit House of Lightwave? Samen met partners willen we een stichting opzetten die dan valt onder de goede doelen sector, vanuit die goede doelen sector weten we dat het geld wat hierin zit goed gewaarborgd blijft, deze afspraken willen we vastleggen in onze statuten.

Graag willen wij extra benadrukken en wat goed is om te weten dat Wagemakerskoffie een bedrijf is en het "House of Lightwave"' een stichting wordt die los van elkaar staan.

Onze allergrootste droom is het bouwen van het wonderlijke  en inspirerende "House of Lightwave" het allereerste huis ter wereld te bouwen waarin kinderen terecht kunnen die gepest worden vanuit verschillende ruimtes worden zij op een magische en manier geinspireerd en lopen ze hopelijk naar buiten met hun droom onder de armen zo dat ze de wereld weer aan kunnen. Help je mee, gewoon door onze koffie te drinken? 

 

Hoe bouwen we nu dit House of Ligthwave? Samen met partners willen we een stichting opzetten die dan valt onder de goede doelen sector, vanuit die goede doelen sector weten we dat het geld wat hierin zit goed gewaarborgd blijft, deze afspraken willen we vastleggen in onze statuten.

Graag willen wij extra benadrukken en wat goed is om te weten dat Wagemakerskoffie een bedrijf is en het "House of Lightwave"' een stichting wordt die los van elkaar staan.

 

Victor Wagemakers

Directeur Owner

Wagemakerskoffie

 

Email: info@wagemakerskoffie.nl Website: www.wagemakerskoffie.nl Phone: 0648747408


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.