• Webshop
  • Koffie
  • Thee
  • Cadeaupakketten

Wil jij je eigen private label introduceren? Of ben je op zoek naar inovatieve producten om je bestaande assortiment uit te breiden? 

Wij zijn gespecialiseerd in de markt van koffie & thee  & cadeauproducten en kunnen we innovatieve nieuwe en impactvolle private labels maken. Of je nu een nieuw private label wilt opzetten of private label producten willen produceren het maakt ons niet uit, wij gaan voor de impact van jou product en denken (waar uiteraard gewenst) adviseren helemaal mee in het proces.

 

Omdat we ook een onwijs groot netwerk hebben en werken met grotere en kleinere merken, kunnen wij snel schakelen en kan een private label merk binnen 4 weken klaar zijn uiteraard afhankelijk van de wensen.

 

Neem gerust contact met ons op:

 

E: info@wagemakerskoffie.nl

T: 0648747408

 

Private label producten worden speciaal voor jou gemaakt en  geproduceerd. Alles is precies samgesteld op jouw merk/brand en merkbeleving. Wij zijn specialisten in het vinden van een impact volle producten met een uniek verhaal.

 

Je eigen (private) label merk geeft je meer controle over bijvoorbeeld verkopen, prijzen en bij welke winkels je graag wil liggen. Bovendien creëert het een sterke merkwaarde als je maar de unieke mix gebruikt van het verhaal met jouw product.

Private labels maken het onmogelijk voor concurrenten om het vergelijkbare producten te maken voor dezelfde prijs als je het bijvoorbeeld als Merk beschermt. 

Als je een uniek product hebt in combinatie met een uniek verhaal is dit bijna niet te kopiëren in deze markt.

Coronavirus. RIVM. Verkiezingen Amerika. Coronavirus Nederland.Snappet.