• Koffie vinkeveen,
  • Thee vinkeveen
  • Koffiebonen
  • Cadeau Vinkeveen

Koffie op School:

 

Wagemakerskoffie op school:

De smaakvolle energieboost voor jonge geesten. Bij Wagemakerskoffie met de lekkerste koffie uit Vinkeveen en omstreken, begrijpen we dat een goede kop koffie niet alleen voor volwassenen is. We geloven dat ook studenten en leerkrachten kunnen genieten van de heerlijke aroma’s en verkwikkende smaken van onze koffie.

Of het nu gaat om vroege ochtenden vol lessen, late avonden vol studeren of gewoon een moment van ontspanning tussen de lessen door, Wagemakerskoffie staat klaar om jouw schoolervaring nog beter te maken. Onze ambachtelijk gebrande koffiebonen vormen de basis voor een scala aan smakelijke koffiecreaties, van klassieke espresso’s tot romige cappuccino’s en verfrissende ijskoffies.

 

Duurzaamheid op school:

Wagemakerskoffie op school betekent niet alleen een heerlijke koffiebeleving, maar ook een focus op duurzaamheid en verantwoord ondernemen. We streven ernaar om samen te werken met koffieboeren die dezelfde waarden delen en willen zorgen voor eerlijke en ethisch geproduceerde koffie.

Onze koffie draagt bij aan een positieve sfeer op school, waar ideeën worden geboren, vriendschappen worden gesloten en prestaties worden geleverd. Het is de brandstof die je nodig hebt om je te concentreren, te inspireren en te laten groeien. Met elke slok proef je de passie en toewijding waarmee we onze koffie selecteren en bereiden.

 

Lease of huren:

Wilt u liever leasen of huren geen enkel probleem stuur ons een mailtje info@wagemakerskoffie.nl of bekijk onderaan bij de koffiemachine de inducatie prijzen

 

Contact:

Dus, maak van jouw school een plek waar koffiemomenten samenkomen met leren, ontdekken en plezier. Wagemakerskoffie is er om je te begeleiden op jouw reis van kennis en ontwikkeling. Geniet van de heerlijke smaken en laat je inspireren door de magie van koffie.

Ontdek Wagemakerskoffie op school en maak van elke schooldag een smaakvol avontuur. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen laat het ons weten via info@wagemakerskoffie.nl 

Voor elke koffiemachine die u bij Wagemakerskoffie besteld bieden we een onderhoudscontract aan, hieronder kunt u een keuze maken naar wens

Onderhoudscontract €0 per jaar

- 24/7 Storingsdienst

- Onderdelen op nacalculatie

- Persoonlijke advies 

- Voorrijkosten op nacalculatie

- Personeelskosten op nacalculatie

- 24/7 Storingsdienst

- Gratis onderdelen

- Persoonlijke advies 

- Voorrijkosten 

- Personeelskosten 

- 24/7 Storingsdienst

- Gratis onderdelen

- Persoonlijke advies 

- Voorrijkosten

- Personeelskosten

- Persoonlijke online services pagina

- Eigen Logo op Scherm 

-  Uitleg trainingen 1x per jaar hoe de machine werkt

ETNA Catalog NL 2023
PDF – 3,8 MB 86 downloads
1 NL Productsheet Dorado Espresso Medium
PDF – 749,4 KB 78 downloads
1 NL Productsheet ETNA Dorado Premium 10 Large
PDF – 759,5 KB 74 downloads
Nl Productsheet Milkbase Connected Compact
PDF – 452,2 KB 79 downloads