• Webshop
  • Koffie
  • Thee
  • Cadeaupakketten

Als school ook met de koffie het goede voorbeeld geven? Kies dan voor WagemakersKoffie voor op school, een echte belevenis op zich. Je kunt alleen de (h)eerlijke bonen bestellen, of je kunt kiezen voor het hele ontzorgpakket met biologische melkcupjes, suikersticks, honing en zelfs als je dat wilt met een passend koffieapparaat met service contract.

 

Samen bieden wij vanuit onze missie tegen pesten een tal van gratis mogelijkheden om pesten bespreekbaar te maken op een laagdrempelig manier.

 

Onze droom is 1x per jaar bij voldoende verkoop een Magsiche Anti pest show cadeau te geven aan een van de scholen waar magie en dromen de overhand spelen.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen laat het ons weten info@wagemakerskoffie.nl of via onderstaand contact formulier.

Vinkeveen koffie, vinkeveen , vinkeveen koffie koffie vinkeveen vinkeveen chocolade , koffie op kantoor vinkeveen, vinkeveen bij je thuis vinkeveen online , alles voor vinkeveen, koffie rijen rijen koffie, lekker koffie rijen gilze rijne koffie , koffie voor in rijen rijen met koffie, vinkeveen lekker hoor

 

1 NL Productsheet Dorado Espresso Medium
PDF – 749,4 KB 4 downloads