• Koffie
  • Thee
  • Cadeau
  • Sinterklaas
  • Kerst

Koffie op de zaak:

De brandstof voor een productieve werkdag! Bij Wagemakerskoffie begrijpen we het belang van goede koffie en daarom geven we u graag professioneel advies. Graag komen we bij u langs om onze heerlijke koffie te laten proeven of de mogelijkheden te bekijken voor een nieuw apparaat, tevens hebben we speciaal voor de horeca een boon gebrand (Dark Roast van Rainforest Alliance voor een heerlijke cappuccino en espresso.

Koffie machine onderhoud:

Iedere koffiemachine heeft onderhoud nodig om hem goed te laten blijven werken. We kunnen een Full service abonnement aanbieden waarin u de komende jaren geen extra kosten heeft aan onderhoud en defecten en als u wenst ook gewoon netjes iemand laten komen om het onderhoud voor u te laten voorzien door heel Nederland 24/7 . mail ons gerust om een vrijblijvend voorstel te ontvangen.


Prijzen:

Wagemakerskoffie wil op een impact volle manier ondernemen. Onze prijzen zijn opgebouwd waar we respect hebben voor iedereen in de keten van Boer tot klant, helaas komt het te vaak voor dat de boer te weinig krijgt en daar willen we heel graag verandering in brengen. Wilt u meer dan 1 doos koffie bestellen stuur ons dan gerust een mail,  dan krijgt u de koffie voor een gereduceerd tarief aangeboden info@wagemakerskoffie.nl

 

Duurzaamheid:

Naast de smaak staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We streven ernaar om onze koffie op een ethische en milieuvriendelijke manier te produceren. Daarom werken we graag samen met koffieboeren die dezelfde waarden delen. Onze koffiemachines worden tevens in Nederland in elkaar gezet en speciaal voor u afgesteld naar u wensen door onze partner Etna.

 

Lease of huren:

Wilt u een machine leasen of huren kan dat uiteraard ook of u er nou 1 of 50 wil alles is hierin mogelijk.

 

Contact:

Mocht u vragen hebben aarzel dan niet en neem contact met ons op!  info@wagemakerskoffie.nl

WMF 1300S + Koffie bonen

€ 12.995,00

WMF 1300S + Koffie bonen

€ 12.995,00

 

Inhoud:

1x WMF 1300 S koffie apparaat

1x Vaste wateraansluitings set (03.1398.6001) inclusief WMF AquaProtect waterfilter

2x Pootjes (artikel 03.1999.3001)

1x Decentrale heetwater uitloop incl. Basic Steam

1Melkkoeler 03.9190.0003 afsluitbaar (3,5 liter)

16 zakken wagemakerskoffie bonen 
Inclusief montage in nederland 

De koper verklaart de installatievoorschriften, plaatsingsgegevens, de Algemene Verkoopvoorwaarden en de lopende Garantie- en Inruilvoorwaardenvan SEB Professional Nederland B.V. in ontvangst te hebben genomen en te accepteren.

De koper is verantwoordelijk om de installatievoorzieningen in orde te hebben vóór de plaatsingsdatum. Is dit niet in orde worden er nieuwe kosten in rekening gebracht betreft de installatie.

Voor elke koffiemachine die u bij Wagemakerskoffie besteld bieden naar wens een onderhoudscontract aan, hieronder kunt u een keuze maken naar wens

Onderhoudscontract €0 per jaar

- 24/7 Storingsdienst

- Onderdelen op nacalculatie

- Persoonlijke advies 

- Voorrijkosten op nacalculatie

- Personeelskosten op nacalculatie

 

 

 

 

 

In dit pakket heeft u dus geen vaste kosten maar heeft u wel de kosten als iets kapot gaat en de kosten van het jaarlijks onderhoud.

Onderhoudscontract €695 per jaar

- 24/7 Storingsdienst

- Gratis onderdelen

- Persoonlijke advies 

- Voorrijkosten 

- Personeelskosten 

 

 

 

 

 

Dit pakket wordt aangeboden bij afname van 400 kilo per jaar.

In dit pakket heeft u dus geen enkele kosten meer de komende jaren. Let op alleen bij normaal gebruik van de machine.

Onderhoudscontract €895 per jaar

- 24/7 Storingsdienst

- Gratis onderdelen

- Persoonlijke advies 

- Voorrijkosten

- Personeelskosten

- Persoonlijke online services pagina

- Eigen Logo op Scherm 

- Eventuele updates over ontwikkelingen en kosten besparingen.

 

Dit pakket wordt aangeboden bij afname van 500 kilo of meer per jaar.

In dit pakket heeft u dus geen enkele kosten meer de komende jaren. Let op alleen bij normaal gebruik van de machine.

ETNA Koffiemachines:

Catalogus:

ETNA Catalog NL 2023
PDF – 3,8 MB 71 downloads

Productsheets:

Nl Productsheet Milkbase Connected Compact
PDF – 452,2 KB 57 downloads
1 NL Productsheet Dorado Espresso Medium
PDF – 749,4 KB 53 downloads
1 NL Productsheet ETNA Dorado Premium 10 Large
PDF – 759,5 KB 60 downloads

Welke koffiemachine is nou de beste?

Over welke koffiemachine nou de beste verschillen de verhalen. Wat wij adviseren is om naar het volgende te kijken

 

Stap 1: Vragen

- Hoeveel medewerkers heeft u op kantoor?

- Hoveel koffie drinken deze medewerkers? 

- Hoeveel kilo koffie per jaar of per maand drinken u medewerkers koffie? 

- Wordt er meer koffie of meer thee gedronken? u kunt deze standen vaak opvragen bij u huidige koffieleverancier.

 

Stap2: Koffiemachine + onderhoud

- Wat voor machine zou u graag willen? waar moet deze aan voldoen?

- Wilt u graag een all inn servicecontract voor het onderhoud of wilt u graag dat er alleen iemand komt als er en storing is?

Wij adviseren bijna altijd een all in contract want dan heeft u de komende 4 jaar geen omkijken en/of kosten aan u apparaat bij ons dan teminste.

- Neem contact op met 2 of 3 koffie leveranciers en vraag een advies en een offerte aan.

- Elke koffie leverancier zal zijn of haar producten promoten maar kijk ook naar de service die ze bieden. Want vaak wilt u er ook nog koffiebonen bij en dan heeft u veel meer mogeliijkheden


Stap3: Koffie + Bijproducten

Vraag wat proefproducten op bij 2 of 3 koffielevernaciers en laat u medewerkers testen  (Zie zijn tenslotte de gene die de koffie het meeste drinken

- Vraag de kilo prijs van de koffie op (Meestal krijgt u korting als u zich meerdere jaren aan de leverancier bindt)

- Vraag de prijslijst op van de bijproducten zoals toppings (Cacao -Melk) Deze kunnen sterk verschillen per koffie leverancier en uiteindelijk de koffie prijs indirect duurder maken.

- Vraag ook naar wat de verzendkosten zijn per levering 

 

Stap4: Offerte Akkoord

- Heeft u een goed gevoel bij het gehele proces teken de offerte of laat er iemand naar kijken die er verstand van heeft.

 

Al met al is dit weer een flinke waslijst waar u naar moet kijken en vaak heeft helemaal geen zin daarin wij adviseren u graag ook al heeft u geen intresse in onze koffie of machine dan kunnen we u nog steeds gratis/vrijblevend advies geven want samen maken we de wereld tenslotte een beetje mooier. Stuur een mail naar info@wagemakerskoffie.nl

Wat kost jullie Wagemakerskoffie?

Onze online advies verkoopprijs is €24.95 dit telt bijvoorbeeld als u 1 zak koffie koopt.

Maar u als bedrijf neemt vaak veel meer af als 1 zak koffie daarom hebben we al vanaf 1 doos een speciaal tarief voor u, waardoor u een veel scherper voorstel kan krijgen. 

Mail ons gerust voor de mogelijkheden: info@wagemakerskoffie.nl

Hoeveel kopjes gaan er uit 1 kilo koffie?

Gemiddeld is dit tussen de 6 en 8 gram afhankelijk van de afstelling als u dit terugrekent zijn dit gemiddeld 125 kopjes per kilo. 

Bij ons worden de koffiemachines helemaal naar u wens afgesteld u hoeft verder nergens meer over na te denken stuur een mail naar: info@wagemakerskoffie.nl en we maken graag een vrijblijvend voorstel voor u.

Koffiemachine op kantoor of op school?

Koffie op kantoor en op school wordt vaak gezien als essensiele nootzaak voor u medewerkers. Laat u daarom goed adviseren over de mogelijkeden u kunt bijvoorbeed:

* Koffiemachines Kopen

* Koffiemachines Huren

* Koffie machines cadeau krijgen als u dit bijvoorbeeld combineert met koffiebonen.

 

De mogelijkheden zijn onteindig laat u daarom goed adviseren stuur ons een mail en we geven u vrijblijvend advies: info@wagemakerskoffie.nl

Hoe moet je onze koffie bewaren?

Net als veel andere natuurproducten is koffie ook zon product die met zorg en aandacht bewaard moet blijven. Gooi dus nooit zomaar de koffie open in de kast of vul ook niet het apparaat tot de top met koffiebonen dit heeft altijd resultaat op de kwaliteit van elke koffie.

Wij advisren dan ook om onze koffie afegsloten droog en donker te bewaren. Doe bijvoorbeeld als er nog een beetje bonen in de zak zitten dit in een afgesloten pot zo blijft de kwaliteit beter geborgd en kunt u zelf beter genieten van een heerlijke kop koffie.

Wie heeft koffie uitgevonden op deze wereld?

Er heersen diverse verhalen over het onstaan van koffie/

In ethiopie heerst het verhaal van Kaldi die als geitenherder rondtrok. Een van zijn geiten aten de rode bessen en werden zo enorm actief van de Cafeïne dat dit hem trikerde om dit eens verder te onderzoeken want ze sliepen er zelfs niet van.

 

Kaldi vertelde dit aan een klooster waarna ze dit onderzochten en er zelfs een drankje van maakte, genaamd koffie.

Wordt koffie drap hergebruikt?

Ja zeker er bestaan tal van oplossingen om koffie te hergebruiken.

We hebben zelfs een cadeauservice met zonnebrillen bekers en nog veel meer die van koffiedrap gemaakt worden een 2de leven en ook nog beter voor de natuur wie wil dat nou niet.

 

Wilt u de mogelijkheden bespreken om bijvoorbeeld deze bekers en/of zonnebrillen te ontvangen stuur ons gerust een mail: info@wagemakerskoffie.nl of bekijk onze cadeauservice Cadeaupakketten

Is koffie gezond voor je?

Er wordt oprecht veel onderzoek gedaan naar de effecten die koffie heeft op de gezondheid. Koffie kun je prima drinken mits je het wel met maten drinkt. Heel de dag 1 zelfde product drinken, danwel in diverse varinaten kan nooit goed zijn.

 

Drink dus lekker u kop koffie maar drink met mate.

Wat doet Cafeïne?

Van nature komt Cafeinne voor in verschillende producten zoals koffie, thee en onze heerlijke chocolade en geeft opwekkende werking voor jou als mens. 

Cafeïne houdt ons natuurlijk ook wakker bij de ene wat meer en bij de andere wat meer. 

Koffie op kantoor is daarom ook zeker aan te raden aangezien onze koffie u scherp houdt en er intens genoten kan worden draagt dit ook weer bij aan het werkgeluk van u medewerkers.

Welke landen produceren de meeste koffie?

De meeste koffie wordt verbouwd boeven de evenaar, hier is een perfect klimaat voor de koffieboon op zich te ontplooien. In Brazielle wordt er onwijs veel machinale koffie verbouwd en verkocht maar ook in Indonesche en costa rica wordt bijvoorbeeld koffie verbouwd. Bij Wagemakerskoffie willen we echt het verschil maken door in de toekomst ook af te reizen naar deze boeren en te kijken of we een beter leven kunnen crieeeren voor de boer en hun gezinnen.