• Koffie vinkeveen,
  • Thee vinkeveen
  • Koffiebonen
  • Cadeau Vinkeveen

Wagemakerskoffie Machines van Etna:

Perfectie in elke kop. Bij Wagemakerskoffie begrijpen we dat de kwaliteit van een kop koffie begint bij de machine die het zet. Daarom hebben we gekozen voor de betrouwbare en innovatieve koffiemachines van Etna.

Met de Wagemakerskoffie Machines van Etna brengen we de ultieme koffie-ervaring naar jouw bedrijf of horecagelegenheid. Deze state-of-the-art machines combineren de nieuwste technologieën met een strak design en gebruiksgemak. Of je nu een kleine koffiehoek inricht of een groot kantoor voorziet van hoogwaardige koffie, onze machines kunnen aan al jouw behoeften voldoen.

 

Koffie machine onderhoud:

Iedere koffiemachine heeft onderhoud nodig om hem goed te laten blijven werken. We kunnen een Full service abonnement aanbieden waarin u de komende jaren geen extra kosten heeft aan onderhoud en defecten en als u wenst ook gewoon netjes iemand laten komen om het onderhoud voor u te laten voorzien door heel Nederland 24/7 . mail ons gerust om een vrijblijvend voorstel te ontvangen.

 

Duurzaamheid:

Maar de Wagemakerskoffie Machines van Etna zijn meer dan alleen krachtige koffiemachines. Ze zijn ook ontworpen met oog voor duurzaamheid en efficiëntie. Met energiebesparende functies en duurzame materialen dragen ze bij aan een verantwoorde bedrijfsvoering.

Met Wagemakerskoffie Machines van Etna creëer je een koffiebeleving die indruk maakt op jouw klanten, medewerkers en gasten. Het is de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en heerlijke koffie. Wat misschien leuk is om te weten alle machines van Etna worden in Nederland geïnstalleerd. 

 

Betaling(en) en Prijzen:

Wij begrijpen dat er meerdere gewenste betaal oplossingen moeten zijn, daarom kunt u bij ons via I-Deal , cadeaubon of op rekening betalen. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte  info@wagemakerskoffie.nl 

 

Verzending - Bezorgen:

Door dat we groots denken , kunnen we ook groots schakelen of u nu 1 of  20 koffiemachines wil. Wij instaleren ze graag voor u door heel Nederland.

 

ETNA Catalog NL 2023
PDF – 3,8 MB 75 downloads
1 NL Productsheet Dorado Espresso Medium
PDF – 749,4 KB 83 downloads
1 NL Productsheet ETNA Dorado Premium 10 Large
PDF – 759,5 KB 80 downloads