• Koffie vinkeveen,
  • Thee vinkeveen
  • Koffiebonen
  • Cadeau Vinkeveen

Ontmoet Victor Wagemakers!

Graag stel ik me even voor: Victor Wagemakers, ik neem je graag mee in een stukje van mijn wereld vol verrassingen en passies. Samen met mijn geweldige vrouw en onze twee sprankelende kinderen, heb ik mijn thuis gevonden in het betoverende Vinkeveen.

 

Nu, laten we het even hebben over mijn 2 grote liefdes: heerlijke koffie en lifestyle producten die een verhaal vertellen. Als eigenaar van Wagemakers Koffie-Thee-Cadeau, deel ik met trots mijn passie voor mijn heerlijke koffie, theeën en prachtige cadeauattentie 's. Maar dat is niet alles, want er is nog een ander avontuur waar ik mijn hart in heb gestopt: Sophie&Philou. Dit merk draagt de namen van mijn twee prinsessen, mijn dochters, en weerspiegelt mijn liefde voor al wat mooi en liefdevol is.

Natuurlijk is het niet alleen werk dat mijn hart sneller doet slaan. Je vindt me ook vaak rennend over paden en wegen, mijn gedachten bevrijd door elke stap. Hardlopen is mijn ontsnapping, mijn manier om te resetten en te reflecteren.

 

Maar weet je, er is nog iets dat mijn ziel echt doet zingen. Ik droom ervan om op een unieke en betekenisvolle manier de wereld te beïnvloeden (vooral in dat van kinderen). Elke dag vraag ik me af hoe ik een vleugje schoonheid en inspiratie aan de wereld kan toevoegen en kinderen weer kan laten geloven in hun dromen. En laten we eerlijk zijn, samen kunnen we zoveel meer bereiken dan alleen. Samenwerken, delen en creëren, dat is waar het om draait in mijn ogen.

Dus, als jij ergens een handje hulp kunt gebruiken, weet dan dat ik hier ben. Of het nu gaat om een praatje, advies of gewoon een goed kopje koffie, ik sta altijd klaar om bij te dragen aan jouw avontuur.

Laten we samen bouwen aan iets prachtigs. Want in mijn ogen, is het streven naar schoonheid en het verspreiden van liefde en  vriendelijkheid de sleutel tot een betoverende wereld.

Victor Wagemakers

Founder

Wagemakerskoffie
T: 0648747408

E: info@wagemakerskoffie.nl