• Koffie
  • Thee
  • Cadeau
  • Sinterklaas
  • Kerst

Geluk maakt me rijk!

Gepubliceerd op 24 maart 2023 om 23:26

Geld is een middel en geen doel!.

 

In 2022 vloog in naar de Azoren naar Europa's grootste thee plantage toe om daar thee in te kopen voor me bedrijf, richte ik wagemakerskoffie op om tenslotte ook nog afscheid te nemen van WishTea en deden op zakelijk gebied heel veel prachtige dingen die we ook niet snel meer zullen vergeten. 

 

Maar samen met me gezin beleefde we ons hoogtepunt op 11-11-2022 toen trouwde ik samen met Sharon, waar onze 2 kinderen bij waren in het prachtige pittoreske Harmelen. 

Mij droom was een prachtig huwelijk neer te zetten met als klap op de vuurpijl een prachtige huwelijksreis naar Kaap-Verdie van een dag die we samen met de kinderen nooit meer gaan vergeten een warme en fijne herinnering dat is waar het bij mij om draait en wat me het allergelukkigste maakt daar kan geen (middel) geld tegen op.

 

Regelmatig spreek ik ondernemers die tot over hun oren in doet werk zitten, die daar niet van genieten en ondernemers die groter en groter willen worden (maar weinigen echte geluksmomenten beleven) omdat de focus alleen maar licht op geld en groei en als je dan vraagt naar hun toppunt van geluk is dat bijvoorbeeld nog groter worden maar het moment dat je dan zo groot bent, ben je dan echt gelukkig denk je ? Of is het een weg zonder eind? Geld is tenslotte een middel en geen doel opzich en ga je dat inzien dan gaan er heel veel mooie deuren voor je open.

De liefdevolle boodschap die ik wil meegeven, focus niet op geld, focus op geluksmomenten dan komt het geld vanzelf.

Maak van je leven een schilderij 🖼️ laat je dromen uitkomen al lachen andere je uit! Elke droom die geld, ook die van jouw!. Dus laat je door niet en niemand tegen houden en ga ervoor.

#Geldiseenmiddel #Durftedromen

 

Met vriendelijke groet, Victor Wagemakers Founder Wagemakerskoffie T:0648747408 E: info@wagemakerskoffie.nl W: www.wagemakerskoffie.nl 

Dit bericht is met zorg samengesteld maar door mij dyslexie komen er mogelijk wat fouten voor. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.