• Koffie vinkeveen,
  • Thee vinkeveen
  • Koffiebonen
  • Cadeau Vinkeveen

Kerstcadeau voor u medewerkers

Het vinden van het perfecte cadeau kan een uitdaging zijn, maar met een vleugje Nederlandse originaliteit wordt het geven van geschenken dit seizoen nog specialer. Ontdek enkele Kerst unieke cadeau-ideeën die niet alleen een glimlach op het gezicht van je dierbaren toveren, maar ook een vleugje Nederlandse charme toevoegen aan de feestdagen.

Lees meer »

Dromen met Kerst

Kerst staat voor de deur, en wat is er nu beter dan het verspreiden van warmte en gezelligheid? Sophie & Philou hebben de perfecte cadeauattenties voor deze feestelijke tijd: verse thee cadeaus. Laat je dierbaren genieten van een heerlijke kop thee met deze prachtige geschenken. Hier duiken we dieper in op wat deze thee cadeaus zo speciaal maakt!

Lees meer »

Is pesten een illusie ? Landelijk dag tegen pesten!

Op woensdag 19 april is het de landelijke dag tegen pesten. Vorig jaar rond deze tijd zagen we het bericht van Heleen Uithoven Hoppesteyn dat haar dochter alleen maar wat liefde wilde hebben van andere kinderen dat zou haar grootste verjaardagscadeau zijn.Magische show:Dit raakt Niels Houtepen zo enorm dat hij geheel vrijblijvend naar Schoorl toe reed tijdens de landelijke dag tegen het pesten. Hij maakte een show voor de school van Amber, een magisch show over pesten en dromen en hoe je hierin blijft geloven.Dit vergeten de kinderen nooit meer en heeft hierin een wonderlijke verschil gemaakt in het leven van de allerjongste kinderen, diep en diep respect heb ik voor deze man die dit met zoveel liefde en overgave deed.Wat doe jij over 3 weken op woensdag 19 april tijdens de landelijke dag tegen het pesten?.#Respect #Pesten #Watdoejij #Impact #Wonderlijk #Magisch #School

Lees meer »

Koffie op kantoor

Op zoek naar verantwoorde koffie voor op kantoor in de salon of op de zaak? Wij van WagemakersKoffie ontzorgen u van A tot Z. Dus niet alleen met (h)eerlijke koffie, maar ook met biologische melkcupjes, suiker, honing en zelfs als u dat wilt met een passend koffieapparaat met service contract.

Lees meer »