• Koffie
  • Thee
  • Cadeau
  • Sinterklaas
  • Kerst

Dit zijn 3 leuke cadeauwinkels van Utrecht

Koffielovers opgelet! Want bij Wagemakers koffie kun je de lekkerste koffie, thee en cadeaupakketten bestellen. Het is weliswaar geen fysieke winkel, maar wel een heel tof online concept en webshop met een missie. Deze kon ik niet voorbij laten gaan, want ze verkopen heerlijke koffie voor thuis, op het werk of op school. Waar je maar wenst eigenlijk! Maar ook mooie en vooral smaakvolle cadeaupakketten ga je hier vinden met koffie, thee en chocolade. En ik kan je vertellen dat het een aanrader is!

Lees meer »

Is pesten een illusie ? Landelijk dag tegen pesten!

Op woensdag 19 april is het de landelijke dag tegen pesten. Vorig jaar rond deze tijd zagen we het bericht van Heleen Uithoven Hoppesteyn dat haar dochter alleen maar wat liefde wilde hebben van andere kinderen dat zou haar grootste verjaardagscadeau zijn.Magische show:Dit raakt Niels Houtepen zo enorm dat hij geheel vrijblijvend naar Schoorl toe reed tijdens de landelijke dag tegen het pesten. Hij maakte een show voor de school van Amber, een magisch show over pesten en dromen en hoe je hierin blijft geloven.Dit vergeten de kinderen nooit meer en heeft hierin een wonderlijke verschil gemaakt in het leven van de allerjongste kinderen, diep en diep respect heb ik voor deze man die dit met zoveel liefde en overgave deed.Wat doe jij over 3 weken op woensdag 19 april tijdens de landelijke dag tegen het pesten?.#Respect #Pesten #Watdoejij #Impact #Wonderlijk #Magisch #School

Lees meer »

Koffie op kantoor

Op zoek naar verantwoorde koffie voor op kantoor in de salon of op de zaak? Wij van WagemakersKoffie ontzorgen u van A tot Z. Dus niet alleen met (h)eerlijke koffie, maar ook met biologische melkcupjes, suiker, honing en zelfs als u dat wilt met een passend koffieapparaat met service contract.

Lees meer »