Sinterklaas :

Stap binnen in de magische wereld van Sophie&Philou’s chocoladeletters en pepernoten, waar traditie en verrukking samenkomen. Laat je betoveren door de heerlijke geur van vers gemaakte chocoladeletters, met hun knapperige buitenkant en romige binnenkant die smelten op je tong.

 

Assortiment:
Ontdek de speelse vormen en vrolijke versieringen die elk stukje uniek maken, en geniet van de zoete vreugde die alleen deze traditionele lekkernij kan brengen. Maar dat is nog niet alles! Onze pepernoten, met hun verrukkelijke mix van specerijen en knapperige textuur, zorgen voor een ware smaakexplosie die je doet verlangen naar meer. Elk pepernootje is als een klein stukje geluk, een zoete herinnering aan de gezellige sfeer van Sinterklaas. Sophie&Philou’s chocoladeletters en pepernoten zijn niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een viering van vreugde, warmte en traditie. Duik in de heerlijke wereld van Sophie&Philou en laat je verwennen door deze onweerstaanbare lekkernijen die je hart veroveren en je zintuigen betoveren.

 

Aantallen &Prijzen:

Online is onze showroom, we bieden de meeste producten online aan per 24 stuks, dat betekent niet dat we geen andere aantallen kunnen en willen aanbieden. Heeft u een ander aantal in gedachten geen enkel probleem ze worden ook per stuk geleverd en besteld u er meer als 24 stuur ons een mail en u krijgt een mooie korting.

 

Betaling(en):

Wij begrijpen dat er meerdere gewenste betaal oplossingen moeten zijn, daarom kunt u bij ons via I-Deal , cadeaubon of op rekening betalen.\

Contact:

Liever een eigen samengesteld pakket of een exact aantal producten stuur gerust een mail naar: info@wagemakerskoffie.nl

Sint cadeaus, peppernoten kruitnoten impact cadeaus , ceo seo google chocolade letters amabchtelijke chocolade letters dag van de leraard lexe choco amchte producten sint medewerkers november sint chocoladeletters dag van de sint sint cadeau piet cadeau impact cadeau lekkere chooclade luxe chocolade ambacht chocolade sems deli wagemakerskoffie google koffie koffie met chocolade maatwerk chocolade