• Koffie vinkeveen,
  • Thee vinkeveen
  • Koffiebonen
  • Cadeau Vinkeveen

Beste levensgenieters,

Pasen staat voor de deur, een tijd van vernieuwing, vreugde en het vieren van het leven. Bij Sophie&Philou geloven we dat het leven gevierd moet worden met stijl en gratie, en daarom hebben we een betoverende collectie voor jullie samengesteld die de essentie van Pasen in al zijn pracht weerspiegelt.

Ons lifestyle merk Sophie&Philou brengt een unieke mix van verfijning en speelsheid, waardoor je jezelf kunt onderdompelen in een wereld vol inspiratie en schoonheid. Onze exclusieve Pasen collectie is een eerbetoon aan de lente, met zorgvuldig geselecteerde producten die de ziel raken en je hart verwarmen.

Van prachtig vormgegeven paaseieren tot leuk inspirerende paas producten, elk item is met liefde ontworpen om een gevoel van verwondering en vreugde te creëren. We hebben gedacht aan elk detail, zodat jullie kunnen genieten van een onvergetelijke Pasen in stijl. Onze producten zullen jullie huis vullen met een sfeer van vreugde, en jullie hart verlichten met warmte en inspiratie.

Maar Sophie&Philou is meer dan alleen een merk, het is een lifestyle. We moedigen je aan om bewust te leven, te genieten van de kleine dingen en te streven naar schoonheid in alle aspecten van het leven. Onze collectie weerspiegelt deze filosofie en biedt jullie de mogelijkheid om een stukje van deze levensstijl in jullie eigen leven te brengen.

Bovendien draagt jullie aankoop bij aan mooie doelen. Wij steunen met trots organisaties die zich inzetten voor onderwijs en het welzijn van kinderen. 

Dus, beste levensgenieters, laten we deze Pasen samen vieren met Sophie&Philou. Duik in onze betoverende collectie, laat je inspireren door de schoonheid om je heen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Kies voor stijl, kies voor gratie, kies voor Sophie&Philou.

Laat ons jou begeleiden op een reis van elegantie en verfijning, en maak van deze Pasen een onvergetelijke ervaring.

Kan je betalen op rekening:

Jazeker kan dat, dit kunt u selecteren bij betaalwijze er vindt bij bestelling een kleine verificatie plaats.

Bestaan er staffelkortingen met pasen:

Ja zeker bestaan die en nog aantrekkelijke ook, mail gerust naar info@wagemakerskoffie.nl

Hebben jullie ook andere producten met pasen:

Ja zeker, wij hebben een tal aan mogelijkheden maar hier vindt u het actuele paasassortiment. Maatwerk is tevens onze 2de natuur. 

Wat is de levertijd met pasen:

De levertijd is best wel snel, uiteraard ook afhankelijk van u wensen. neem contact met ons op over de excate levertijd

Hebben jullie glutenvrij en lactose vrije producten:

Ja zeker hebben wij deze.

Dit staat vaak bij de producten omschreven, twijfelt u toch neem gerust contact met ons op en u heeft binnen 24 uur een antwoord info@wagemakerskoffie.nl

Wat is het goedkoopste paasartikel wat jullie hebben:

Wij streven naar pefectie maar willen graag iedereen helpen. We hebben paaskoekjes die al vanaf €2.50 te verkijgen zijn. Vraag u gerust naar de mogelijkheden info@wagemakerskoffie.nl