• Koffie vinkeveen,
  • Thee vinkeveen
  • Koffiebonen
  • Cadeau Vinkeveen

Dag van de .. Docent/ Leidster/ ... / ... 

Over Wagemakerscadeau service:

Wagemakers cadeau: een tastbaar moment van genot en waardering. Bij Wagemakers geloven we in het delen van bijzondere momenten en het vieren van de mooie dingen in het leven. Onze Wagemakers cadeaus zijn speciaal samengesteld om een glimlach op het gezicht van iedere ontvanger te toveren heeft u vragen aarzel niet en neem contact met ons op: info@wagemakerskoffie.nl

Assortiment:

Onze cadeaus gevuld met de beste koffiebonen, theeën en heerlijke lekkernijen. Elke selectie is met zorg samengesteld en verpakt, met oog voor detail en kwaliteit. Vindt een heerlijke koffie of gewoon een prachtig pakket met prachtige 100% leuk artikelen. Hieronder vindt u in de balkjes de juiste thema dagen om u zoekopdracht nog makkelijker te maken.

Aantallen:

Online is onze showroom, we bieden de meeste producten online aan per 24 stuks, dat betekent niet dat we geen andere aantallen kunnen en willen aanbieden. Heeft u een ander aantal in gedachten geen enkel probleem ze worden ook per stuk geleverd, stuur ons een mail hierover met de de aantallen die u graag wilt ontvangen en we gaan het voor u verzorgen.

Maatwerk:

Met een Wagemakers cadeau geef je niet alleen een tastbaar geschenk, maar ook een stukje van onze passie voor kwaliteit en vakmanschap. Daarom maken wij graag maatwerk voor u, stuur ons een mail met u wensen, aantallen en eventueel budget. Wij antwoorden u binnen 1 werkdag! info@wagemakerskoffie.nl

Betaling(en):

Wij begrijpen dat er meerdere gewenste betaal oplossingen moeten zijn, daarom kunt u bij ons via I-Deal , cadeaubon of op rekening betalen.

Verzending - Bezorgen:

Door dat we groots denken , kunnen we ook groots schakelen of u nu 1 of 30.000 pakketjes, kastjes wil verzenden u kunt altijd dezelfde kwaliteit van ons verwachten wij werken samen met een van de grootse fulfilment partijen van Nederland waar privacy en kwaliteit op plek nummer 1 staat in de klantbeleving.